Soluții de echipare pentru industria alimentară
Industria alimentară din Romania este într-o continuă creștere și este evaluată la peste 50 de miliarde de lei, cu posibilități de creștere considerabilă în anii ce urmează (sursa: ZF). Industria băuturilor alcoolice, spre exemplu, este în expansiune, românii fiind fruntași la producția băuturilor alcoolice. Cu peste 510 milioane de litri de vin produși, România se clasează pe poziția 6 în Europa și 13 în lume, iar cele 1,8 miliarde de litri de bere pun țara noastră pe locul 9 în UE. (sursa: retail-fmcg).
Producătorii au nevoie de echipamente pentru a asigura siguranța angajaților și protecția alimentelor. Tresa furnizează produse certificate, care oferă siguranță, eficiență și confort angajaților, alături de creșterea productivității companiilor.
Venim în sprijinul angajaților și companiilor
- Produse certificate conform normelor in vigoare
- Discounturi personalizate, în funcție de cantitate și vechimea parteneriatului
- Modalitați și termene de plată flexibile, pe baza contractelor de colaborare
- Gamă completă de echipamente, selecționate pentru a optimiza bugetele companiilor
- Transport gratuit oriunde in țară pentru comenzi peste 349 RON
Vezi selectia mai jos!
Echipamente selecționate pentru protecția capului precum: ochelari, antifoane, capeline, măști de unică folosință, sepci sau căciuli albe.
Vezi selectia mai jos!
Protecția corpului și a alimentelor prin: combinezoane, halate și șorturi de unică folosință, alături de șorturi pvc și metalice.
Vezi selectia mai jos!
Protecția mâinilor prin: mânecuțe și mănuși de unică folosință, mănuși din bumbac și amestec, mănuși antichimice sau din metal și accesorii.
Vezi selectia mai jos!
Echipamente pentru protecția picioarelor ca: pantofi, saboți, bocanci, cizme din cauciuc, botoșei înalți / simpli / dubli.
Protecția capului în industria alimentară
Utilizarea echipamentelor pentru protecția capului, are efect atât în protejarea angajaților, dar, mai ales, contribuie la prevenirea contaminarii alimentelor: ex. diminuarea riscurilor nedorite de contaminare prin fire de par, împreună cu protejarea scalpului împotriva substanțelor din mediul de lucru. Antifoanele diminueaza zgomotele puternice din liniile de producție, iar ochelarii din policarbonat creaza o barieră necesară împotriva stropilor, așchiilor sau altor riscuri mecanice.
Protecția corpului în industria alimentară
Biroul de Statistică a Muncii evidențiază faptul că o mare varietate de răniri în industria alimentară includ tăieturi, vânătăi, fracturi, arsuri, amputări și tulburări musculo-scheletice. Lucrătorii din industria alimentară sunt expuși zilnic la riscuri și pot suferi dureri fizice, emoționale, pierderea abilităților profesionale. Însă, toate acestea pot fi evitate dacă echipamentul este conform cu domeniul de activitate. Iar acesta trebuie să conțină: halat de unică folosință, combinezon de unică folosință, șort zale metalice, șort din PVC.
12,00 Lei
+ TVA
Culori (Variante De Produs)*:
Protecția mâinilor în industria alimentară
În producția și prelucrarea alimentelor, mâinile sunt expuse la tăieturi, reacții alergice, arsuri, umflături, aditivi alimentari. Pentru a garanta o protecție optimă și pentru a preveni orice risc de contaminare, mănușile trebuie adaptate exact pentru aplicațiile necesare astfel încât să fie potrivite pentru ceea ce are nevoie lucrătorul. Poți alege dintr-o gamă extinsă: cotiere de unică folosință (se pot utiliza pentru a proteja mânecile halatului de murdărie, dar și pentru protecția și igiena produselor alimentare) mănuși din latex, vinil sau nitril nepudrat, mănuși de zale lungi sau scurte și mănuși de protecție chimică.
-55.05 Lei
58,25 Lei
+ TVA
11,99 Lei
+ TVA
Protecția picioarelor în industria alimentară
Specialistii din domeniul siguranței la locul de muncă, recomandă angajatorilor să țină cont de două aspecte importante în ceea ce privește încalțamintea în domeniul alimentar: confortul și rezistența la alunecare. Pentru a evita accidentele de muncă, stresul acumulat din cauza încălțămintei neadecvate - se vor lua în calcul aspectele evidențiate pentru ca în acest mod angajați să dea randament în câmpul muncii.
-26.64 Lei
122,38 Lei
+ TVA
99,99 Lei
+ TVA
95,92 Lei
+ TVA
89,99 Lei
+ TVA
98,02 Lei
+ TVA
93,00 Lei
+ TVA